Aplikacioni Wheedle është Skema e Ngjyrave, Kodet e Ngjyrave HTML, Mjeti i gjeneratorëve të ngjyrave dhe Palettes për gjenerimin e imazhit në paletën e ngjyrave dhe kodet HTML të ngjyrave. Ju mund të gjeneroni ndonjë paletë të bukur me ngjyra nga çdo url dhe imazhe duke zgjedhur ose ngarkuar foto. Nuk ka nevojë për aftësi për kodim, klikoni vetëm në “ngarkim”, pastaj zgjidhni imazhin tuaj. Kodet e ngjyrave do të gjenerohen automatikisht dhe ju mund të drejtoni pa sherr kodet e ngjyrave. Përdorni gjeneratorin tonë të paletave të ngjyrave për projektin tuaj të artit, hartimin e faqes së internetit dhe dekorimin e shtëpisë tuaj. Gjeni shumë frymëzime të kodit të ngjyrave duke përdorur mjetet tona falas dhe mos harroni të shënoni Wheedleapp.com.

Check Your Image Color
Enter image name : You must insert 4 word


This graphic has 20 dominated colors, which include Pistachio Flour, Viridian Green, Alligator Gladiator, Kettleman, Uniform Grey, Steel, Fern Frond, Celestial Dragon, Kuro Green, Japanese Horseradish, Tin, Chlorophyll, Dark Lime Green, Parakeet, Siskin Sprout, Banana Palm, Ikkonzome Pink, Lavender Pink, Red Cedar, Monarch Migration. It makes so beautiful color combination inspired from this image.

Color data for :

ColorHexRGBName
#489000rgb (72, 144, 0)Pistachio Flour
#c0d8d8rgb (192, 216, 216)Viridian Green
#484818rgb (72, 72, 24)Alligator Gladiator
#606060rgb (96, 96, 96)Kettleman
#a8a8a8rgb (168, 168, 168)Uniform Grey
#787878rgb (120, 120, 120)Steel
#607818rgb (96, 120, 24)Fern Frond
#901860rgb (144, 24, 96)Celestial Dragon
#183018rgb (24, 48, 24)Kuro Green
#a8c090rgb (168, 192, 144)Japanese Horseradish
#909090rgb (144, 144, 144)Tin
#489018rgb (72, 144, 24)Chlorophyll
#78c000rgb (120, 192, 0)Dark Lime Green
#78a848rgb (120, 168, 72)Parakeet
#789030rgb (120, 144, 48)Siskin Sprout
#90a860rgb (144, 168, 96)Banana Palm
#f09090rgb (240, 144, 144)Ikkonzome Pink
#d890d8rgb (216, 144, 216)Lavender Pink
#d87878rgb (216, 120, 120)Red Cedar
#c07848rgb (192, 120, 72)Monarch Migration